TrendXS Lite

TrendXS Lite is bestemd voor organisaties die op de hoogte gehouden willen worden over de meest belangrijke ontwikkelingen in hun sector.

Bekijk inhoud

TrendXS Professional

TrendXS Professional is bestemd voor organisaties die actief willen sturen op toekomstige ontwikkelingen en in contact willen komen met inspirerende organisaties en ecosystemen.

Bekijk inhoud

TrendXS Corporate

TrendXS Corporate is bestemd voor organisaties die innovatie actief aansturen en hiervoor voortdurende inspirerende research willen gebruiken. Ook betrekken ze de interne organisatie en hun klanten bij het ontdekken van de toekomst.

Bekijk inhoud

TrendXS Tracks

‘TRACKS’ is een maatwerkprogramma voor organisaties die veranderen. Het programma biedt inspiratie, kennis en ervaringen. Zo kan de organisatie sneller veranderen en kan zij zich tijdig aanpassen aan de wereld van morgen.

Bekijk inhoud

Uw organisatie de juist koers laten varen

TrendXS is uitstekend geschikt als je klaar wilt zijn voor de toekomst

TrendXS is uitstekend geschikt voor bedrijven en organisaties die de toekomst serieus nemen en hier klaar voor willen zijn. Terwijl wij de toekomst voor u in kaart brengen, kunt u op vakkundige wijze de juiste beslissingen nemen en uw organisatie de juist koers laten varen.

Bekijk hier onze producten