TrendXS Lite

TrendXS Lite is bestemd voor organisaties die op de hoogte willen blijven van de meest belangrijke ontwikkelingen in hun sector.

text icon

Microtrends

We leveren u maandelijks uitgewerkte trend updates die voor uw organisatie van belang zijn. We inspireren u met de laatste ontwikkelingen die impact hebben op uw toekomst.

text icon

Op maat research

Wij willen dat u op basis van onze research die beslissingen kunt nemen die voor de toekomst van uw organisatie van belang zijn. Dus ontvangt u van ons specifiek onderzoek, helemaal op maat. Samen met u bepalen we de thema’s die het verschil kunnen maken.

text icon

Toegang TrendXS portal

Alle informatie en inspiratie die voor u van belang is zetten we voor u klaar in ons innovatieve TrendXS portal. Dit doen we dagelijks, wekelijks of maandelijks. Via dit portal heeft u ook contact met het researchteam. U kunt opmerkingen achterlaten en wensen delen.

Per maand

Prijs op aanvraag

Voor een overzichtelijk maandbedrag ontvangt u op maat research, belangrijke megatrends, toegang tot het TrendXS portal en uiteraard maandelijkse updates.

Meer informatie Bekijk alle producten

Professioneel
researchteam

Ons ‘future researchteam’ is zeer ervaren, goed getraind en heeft een wetenschappelijke achtergrond. We hebben veelvuldig contact met universiteiten, wetenschappers en innovatieve instellingen en doorzoeken dagelijks ruim 2000 internationale bronnen en actuele wetenschappelijke publicaties. We selecteren de meest relevante microtrends, leggen de verbanden en leveren die  informatie en inspiratie die voor u van belang is.

Meer over ons

Klanten

Onderstaand een overzicht van organisaties die we met ons onderzoek inspireren.

Uw organisatie de juist koers laten varen

TrendXS is uitstekend geschikt als je klaar wilt zijn voor de toekomst

TrendXS is uitstekend geschikt voor bedrijven en organisaties die de toekomst serieus nemen en hier klaar voor willen zijn. Terwijl wij de toekomst voor u in kaart brengen, kunt u op vakkundige wijze de juiste beslissingen nemen en uw organisatie de juist koers laten varen.

Bekijk hier onze producten