TrendXS Professional

TrendXS Professional is bestemd voor organisaties die actief willen sturen op toekomstige ontwikkelingen en in contact willen komen met inspirerende startups, organisaties en ecosystemen.

text icon

Op maat research

Wij willen dat u op basis van onze research die beslissingen kunt nemen die voor de toekomst van uw organisatie van belang zijn. Dus ontvangt u van ons specifiek onderzoek, helemaal op maat. Samen met u bepalen we de thema’s die het verschil kunnen maken.

text icon

Toegang TrendXS portal

Alle informatie en inspiratie die voor u van belang is zetten we voor u klaar in ons innovatieve TrendXS portal. Dit doen we dagelijks, wekelijks of maandelijks. Via dit portal heeft u ook contact met het researchteam. U kunt opmerkingen achterlaten en wensen delen.

text icon

Persoonlijke trendcoach

Ons ‘future researchteam’ levert iedere maand, week of dag microtrends waar u iets mee kunt. We onderzoeken gebeurtenissen, experimenten, cases en voorbeelden die van belang zijn. We leveren samenvattingen en analyses. Maar ook video’s, animaties en beeldmateriaal.

Wat onderzoeken we voor u?

text icon

Microtrends

We leveren u wekelijks uitgewerkte trend updates die voor uw organisatie van belang zijn. We inspireren u met de laatste ontwikkelingen die impact hebben op uw toekomst.

text icon

Statistieken

Los van de microtrends gaan we op zoek naar inspirerend cijfermateriaal dat huidige en toekomstige trends ondersteunt. We leveren kant-en-klare goed uitziende ‘charts’ die de toekomst inzichtelijk maken.

text icon

Startups

Startups hervormen de wereld zoals wij die nu kennen. We  zoeken en analyseren de startups en grownups die voor uw organisatie van belang zijn.

text icon

Universiteiten

Universiteiten staan aan de basis van veel vernieuwingen, innovaties en disrupties. We doen onderzoek naar projecten en experimenten van universiteiten uit de hele wereld en leveren die informatie en inspiratie die past bij de toekomst van uw organisatie.

text icon

Innovatieve bedrijven

Ons team is in staat om die bedrijven en organisaties te vinden die actief bezig zijn met de toekomst van uw organisatie. Deze innovatieve organisaties bieden interessante informatie en inspiratie die wij voor u op een rij zetten.

Per maand

Prijs op aanvraag

Voor een overzichtelijk maandbedrag ontvangt u op maat research en uitgewerkte microtrends. Ook ontvangt u relevante statistieken en kijken we naar startups, universiteiten en innovatieve organisaties die voor u van belang zijn.

Meer informatie Bekijk alle producten

Professioneel
researchteam

Ons ‘future researchteam’ is zeer ervaren, goed getraind en heeft een wetenschappelijke achtergrond. We hebben veelvuldig contact met universiteiten, wetenschappers en innovatieve instellingen en doorzoeken dagelijks ruim 2000 internationale bronnen en actuele wetenschappelijke publicaties. We selecteren de meest relevante microtrends, leggen de verbanden en leveren die informatie en inspiratie die voor u van belang is.

Meer over ons

Klanten

Onderstaand een overzicht van organisaties die we met ons onderzoek inspireren.

Uw organisatie de juist koers laten varen

TrendXS is uitstekend geschikt als je klaar wilt zijn voor de toekomst

TrendXS is uitstekend geschikt voor bedrijven en organisaties die de toekomst serieus nemen en hier klaar voor willen zijn. Terwijl wij de toekomst voor u in kaart brengen, kunt u op vakkundige wijze de juiste beslissingen nemen en uw organisatie de juist koers laten varen.

Bekijk hier onze producten